VANAF NU - NAAST MARKETING - OOK DE BESTE SALES RECRUITMENT!

1-0,
ALWAYS
IN
THE
LEAD

recruitment  /  marketing. sales.

Op zoek naar marketing en sales professionals?

Wij bieden personele oplossingen voor marketing & sales afdelingen, op HBO / WO niveau. Rechtstreeks op contract, inhuur/gedetacheerd of onder begeleiding.

Dit doen wij door het bouwen – en onderhouden – van ons netwerk van werkzoekende marketing en sales professionals. Het gros daarvan is latent werkzoekend en dus niet te bereiken via reguliere vacatures.

Met persoonlijk maatwerk en intensieve contacten vinden wij jouw perfecte professional. Kennisniveau, ervaring, maar ook persoonlijkheid en uitstraling, verwerken we in onze selectie. Ons streven is het beste resultaat, voor zowel organisatie als professional. De samenwerkingsvorm – werving & selectie, detachering en/of begeleiding – is ondergeschikt. Dat mag een perfecte match niet in de weg staan.

Wij werken graag – zoveel mogelijk – vanuit jóuw (organisatie) behoefte.

Op zoek naar marketing en sales professionals?

Wij bieden personele oplossingen voor marketing & sales afdelingen, op HBO / WO niveau.
Rechtstreeks op contract, inhuur/gedetacheerd of onder begeleiding.

Dit doen wij door het bouwen – en onderhouden – van ons netwerk van werkzoekende marketing en sales professionals.
 Het gros daarvan is latent werkzoekend en dus niet te bereiken via reguliere vacatures.

Met persoonlijk maatwerk en intensieve contacten vinden wij jouw perfecte professional.
Kennisniveau, ervaring, maar ook persoonlijkheid en uitstraling, verwerken we in onze selectie.
Ons streven is het beste resultaat, voor zowel organisatie als professional.
De samenwerkingsvorm – werving & selectie, detachering en/of begeleiding – is ondergeschikt.
Dat mag een perfecte match niet in de weg staan.

Wij werken graag – zoveel mogelijk – vanuit jóuw (organisatie) behoefte.

We hebben meerdere oplossingen voor jouw organisatie:

Wij hebben

meerdere oplossingen

voor jouw organisatie:

Werving & selectie (vast)

Wij gaan, binnen en buiten ons netwerk, op zoek naar de beste kandidaten. We spreken ze persoonlijk, vaak meerdere keren. Daarna doen we een kritische voorselectie en stellen we alleen de allerbesten aan je voor. Dit hele proces – en daarna – ondersteunen en adviseren wij. Jij als opdrachtgever bepaalt – nadat je ze één, twee of drie keer hebt gesproken – of de ideale kandidaat er tussen zit. Als jij en de professional het eens zijn, ontvangt de professional een contract rechtstreeks bij jouw organisatie.

Wij factureren eenmalig en alleen bij het afronden van een succesvolle match. No cure, no pay.

Inhuren / detacheren (tijdelijk)

Een oplossing voor zwangerschapverlof of burnout? Of ben je op zoek naar flexibiliteit of tijdelijke kennis? Overweeg dan het inhuren tegen een vast uurtarief: detacheren. Wij starten met een uitgebreide werving- & selectieprocedure (zie hier naast). Jij kiest de ideale professional. Samen stellen we een contract op.
Daarna word jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en toezicht. Wij verzorgen de administratieve en financiële verplichtingen. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten.

Alle gemaakte kosten worden verrekend in één all-in uurtarief.
Zo behoud jij je flexibiliteit.

Begeleiding

Waar wij voor werken is een match met een glimlach. Voor lange termijn. Soms is daar meer voor nodig dan de juiste professional en vacature.
Denk aan begeleiding bij het inwerkproces, beschikbaar stellen van materiaal, coaching en/of een opleiding.

Zo hebben wij bijvoorbeeld ons Digitalent Programma ontwikkeld. Net-afgestudeerde talenten komen eerst tegen een laag uurtarief op proef in jouw organisatie. Wij blijven de professional en jouw organisatie in die periode ondersteunen. Met coaching, begeleiding, hardware, training en back-up. Dit geeft meer zekerheid en vergroot de kans op het borgen van kwaliteit in jouw organisatie aanzienlijk.

Een soortgelijk ‘ondersteunend’ programma bieden wij ook optioneel aan voor juniors en mediors. Voelt een kandidaat erg goed, maar twijfel je bijvoorbeeld nog aan de SEO kennis? Dan gaan we daar intensief mee aan de slag. Maar ook andere kwaliteiten of karaktereigenschappen kunnen in die tijd ontwikkeld of bijgestuurd worden. Wij doen dit zoveel mogelijk met praktijktraining en -coaching, zodat de resultaten meteen zichtbaar worden in jouw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw organisatie kunnen doen?

Samenwerkingspartner van o.a.

Wij vullen sales en marketing vacatures in voor onder andere:

Scroll naar top