Junior Online Marketeer – regio Groningen

Dit is een fantastische kans voor een HBO-afgestudeerde Marketeer! Ben jij commercieel, resultaat gedreven en kun jij niet wachten om aan jouw online carrière (SEO, SEA, CRO, content, etc.) te beginnen? Dan is dit helemaal wat jij zoekt. Je komt in een internationaal opererende e-commerce omgeving terecht (je hoeft niet te reizen voor deze rol). Jouw leidinggevende is een inspirerende Marketing Manager die jouw de ruimte geeft om te doen, te leren en te experimenteren. Als je wilt en kunt, dan zou ook al snel kunnen beginnen.

>>      Lees verder

Digital Marketeer – regio Groningen

Stuw jij – met jouw online marketing skills – dit snelgroeiende, commerciële productie bedrijf in medical devices naar eenzame hoogtes? Met een nieuw plan, een fikse uitbreiding van de marketingafdeling en ruim budget wil de opdrachtgever deze traditionele, internationale markt openbreken. Middels online. Van zo’n uitdaging krijg jij – als gedreven Digital Marketeer – toch jeukende handen? Dat je over vijf jaar terugkijkt en kunt zeggen: daar heb ik een belangrijke rol in gespeeld… tof!

>>      Lees verder

Online Marketeer – regio Heerenveen

Schitterende kans voor een Online Marketeer! Enige ervaring is wel een must, zodat je wel al een aantal zaken zelfstandig kunt oppakken. Maar er is vooral ook ruimte om met behulp van jouw collega’s, externe bureaus en Marketing Manager verder te groeien. Een mooie stap voor jou?

>>      Lees verder

Online Marketeer – regio Drachten

Als onderdeel van een kleine, hechte marketingafdeling zetten jullie meerdere merken, voor meerdere markten en branches, in de markt. Ben jij – misschien na een aantal jaren bureau-ervaring? – toe aan deze tweede of derde stap en ga jij dedicated bij deze opdrachtgever aan de slag?

>>      Lees verder

Chief Marketing Officer (CMO) – regio Drachten

Ben jij de strategische rots in de branding voor deze snelgroeiende opdrachtgever? Laten we duidelijk zijn: dit is geen groeirol. Het is een directiefunctie, waarbij je er meteen moet staan. Met jouw strategische B2B marketing ervaring met internationale markten en SaaS producten heb jij de touwtjes in handen. Jij kent en snapt deze business.

>>      Lees verder

Junior Marketeer – regio Groningen

Dit is een prachtige kans voor een afgestudeerde HBO Marketing/Communicatie student. Als Junior Marketeer word je bij deze opdrachtgever volop betrokken bij alle marketing- en communicatieactiviteiten, zodat je jezelf volop kunt ontwikkelen en de ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt. Daarnaast kent deze functie nog een leuke uitsmijter voor de internationaal georiënteerde marketeer.

>>      Lees verder

Marketeer Online – regio Groningen/Assen

Draag jij bij aan de online prestaties van deze groothandel? Weet jij SEO, SEA/Google Ads en data om te zetten in meer traffic en een hogere conversie? En kun jij dan ook nog goede rapportages maken en deze aan doelstellingen kunt koppelen, dan kan hier een strikje om. Dit is jouw droombaan.

>>      Lees verder

Marketeer – regio Groningen

Onze opdrachtgever is een flink groeiende, goed vertegenwoordigd omnichannel bedrijf. Actief in heel Europa met duizenden dealers. Naast dit dealerwerk zetten ze flink in op het bereiken van eindgebruikers, om zo meer vraag te creëren. Om dit verder aan te jagen, mogen wij geschikte marketeers zoeken.

>>      Lees verder

Dat is handig!
 
Alle carrière kansen per mail.

Scroll naar top