logo_onezero_paars

1-0,
ALWAYS
IN
THE
LEAD

recruitment   sales.

Op zoek naar commerciële professionals?

Wij zoeken en organiseren personele oplossingen voor sales afdelingen, op HBO/WO niveau. Dit doen wij door het bouwen – en onderhouden – van ons netwerk van werkzoekende sales professionals. Het gros daarvan is latent werkzoekend en dus niet te bereiken via reguliere vacatures.

Door onze specifieke expertise als sales recruiters kunnen wij – als geen ander – het kaf van het koren scheiden. Customer success, buitendienst, business development, relatiebeheer, e-commerce,… wij kennen het als onze broekzak.

Zouden wij ze zelf niet aannemen, dan stellen we ze niet voor. Ons streven is het beste resultaat, voor zowel organisatie als professional.
De samenwerkingsvorm – werving & selectie, detachering en/of begeleiding – is ondergeschikt. Wij werken graag zoveel mogelijk vanuit jóuw (organisatie) behoefte.

Voor professionals.
Door professionals.

Op zoek naar sales professionals?

Wij zoeken en organiseren personele oplossingen voor sales afdelingen, op HBO / WO niveau.
Rechtstreeks bij jou op contract, inhuur/gedetacheerd of onder begeleiding.

Dit doen wij door het bouwen – en onderhouden – van ons netwerk van werkzoekende sales professionals.
Het gros daarvan is latent werkzoekend en dus niet te bereiken via reguliere vacatures.

Door onze specifieke expertise als sales recruiters kunnen wij – als geen ander – het kaf van het koren scheiden.
Wij weten namelijk precíes waar we over praten.
Customer success, buitendienst, business development, relatiebeheer, e-commerce,… wij kennen het als onze broekzak.
Been there, done that.

Met persoonlijk maatwerk en intensieve contacten gaan wij op zoek naar jouw perfecte professional.
Kennisniveau, ervaring, maar ook persoonlijkheid en uitstraling, verwerken we in onze selectie.
Zouden wij ze zelf niet aannemen, dan stellen we ze niet voor.

Ons streven is het beste resultaat, voor zowel organisatie als professional.
De samenwerkingsvorm – werving & selectie, detachering en/of begeleiding – is ondergeschikt.
Dat mag een perfecte match niet in de weg staan.

Wij werken graag – zoveel mogelijk – vanuit jóuw (organisatie) behoefte.

Voor professionals. Door professionals.

We hebben meerdere oplossingen voor jouw organisatie:

Wij hebben

meerdere oplossingen

voor jouw organisatie:

Werving & selectie (vast)

Wij gaan, binnen en buiten ons netwerk, op zoek naar de beste kandidaten. We spreken ze persoonlijk, vaak meerdere keren. Daarna doen we een kritische voorselectie en stellen we alleen de allerbesten aan je voor. Dit hele proces – en daarna – ondersteunen en adviseren wij. Jij als opdrachtgever bepaalt – nadat je ze één, twee of drie keer hebt gesproken – of de ideale kandidaat er tussen zit. Als jij en de professional het eens zijn, ontvangt de professional een contract rechtstreeks bij jouw organisatie. Wij factureren eenmalig en alleen bij het afronden van een succesvolle match.
No cure, no pay.

Inhuren / detacheren (tijdelijk)

Een oplossing voor zwangerschapverlof of burnout? Of ben je op zoek naar flexibiliteit of tijdelijke kennis? Overweeg dan het inhuren tegen een vast uurtarief: detacheren. Wij starten met een uitgebreide werving- & selectieprocedure (zie hier naast). Jij kiest de ideale professional. Samen stellen we een contract op.Daarna word jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en toezicht. Wij verzorgen de administratieve en financiële verplichtingen. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten. Alle gemaakte kosten worden verrekend in één all-in uurtarief.Zo behoud jij je flexibiliteit.

Begeleiding

Waar wij voor werken is een match met een glimlach. Voor lange termijn. Soms is daar meer voor nodig dan de juiste professional en vacature. Denk aan begeleiding bij het inwerkproces, beschikbaar stellen van materiaal, coaching en/of een opleiding.

Zo hebben wij bijvoorbeeld ons Digitalent Programma ontwikkeld. Net-afgestudeerde talenten komen eerst tegen een laag uurtarief op proef in jouw organisatie. Wij blijven de professional en jouw organisatie in die periode ondersteunen. Met coaching, begeleiding, hardware, training en back-up. Dit geeft meer zekerheid en vergroot de kans op het borgen van kwaliteit in jouw organisatie aanzienlijk.

Een soortgelijk ‘ondersteunend’ programma bieden wij ook optioneel aan voor juniors en mediors. Voelt een kandidaat erg goed, maar twijfel je bijvoorbeeld nog aan bepaalde vaardigheden of kennis? Dan gaan we daar intensief mee aan de slag. Maar ook andere kwaliteiten of karaktereigenschappen kunnen in die tijd ontwikkeld of bijgestuurd worden. Wij doen dit zoveel mogelijk met praktijktraining en -coaching, zodat de resultaten meteen zichtbaar worden in jouw organisatie.

Enkele van onze laatste matches:

Dat is handig!
 
Alle carrière kansen per mail.

Contactpersoon:

Femke is jouw aanspreekpunt voor alle sales gerelateerde vragen, verzoeken, sollicitaties en kennismakingen.

Ze is een vakvolwassen professional en gaat met veel enthousiasme te werk. Ze bijt zich vast in een uitdaging en doet dat met veel enthousiasme. Haar ervaring maakt haar tot een volwaardige gesprekspartner en haar oplossingsgerichtheid is aanstekelijk.

T. 06 8350 4290

E. femke@onezero.nl

Wij zijn trotse recruitment partner voor onder andere:

Ben je een fan? Join Volg Connect Deel Like ons op LinkedIN:

Ben je een fan? Join Volg Connect Deel Like ons op LinkedIN:

Scroll naar boven