logo_onezero_zwart

Verantwoord ondernemen

Toegeven, MVO is natuurlijk een goed excuus om eindelijk die gesubsidieerde elektrische auto te rijden…  Maar wat is er nou verantwoorder, dan mooie kansen te creëren voor onze getalenteerde jeugd? Talenten die maar niet de kans krijgen om deel te nemen in het bedrijfsleven, omdat ze te jong of onervaren zijn. Of omdat er simpelweg ‘koudwatervrees’ is. Tot nu.

Pluk de toekomst

Afgestudeerd, gretig, enthousiast en op de hoogte van de laatste mogelijkheden. Juniors zijn helemaal van nu! Toch krijgen ze vaak geen kans in het bedrijfsleven. Ze zijn onervaren, onbekend en onbegeleid. Dat is vaak zo spannend, dat het zelden tot een mooie carrière kans leidt. In dit samenwerkingsverband tussen OneZero, juniors en organisaties willen wij dit veranderen!

Digitalent Programma

Ons programma helpt jouw organisatie om de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ te halen. Zie het als een soort kweekvijver voor jong digitaal marketing talent. Waarbij wij jou heel veel werk uit handen nemen.

De juniors tonen zelf initiatief door zich bij ons aan te melden. Daarna spreken wij ze uitgebreid en worden ze getest met een assessment. Alleen de besten krijgen een kans in het programma. Tot zover is het onze investering. Wij gaan op zoek naar een passende organisatie en opdracht. Bij een match investeert iedereen in de de samenwerking: de junior met een gering salaris, de organisatie met een mooie opdracht tegen een gering uurtarief, en wij met een kostendekkend tarief zonder winstoogmerk.

Dit is dé kans voor het talent (en jouw organisatie) om te laten zien wat hij/zij in huis heeft! Deze periode duurt tussen de 7 en 12 maanden. Ook doorloopt het talent een relevante opleiding. Wij begeleiden, ondersteunen en coachen het talent en jouw organisatie met ons kennis en netwerk.

Digitalent Programma

Ons programma helpt jouw organisatie om de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ te halen. Zie het als een soort kweekvijver voor jong marketing talent. Waarbij wij jou veel werk en risico uit handen nemen.

De juniors tonen zelf initiatief door zich bij ons aan te melden. Daarna spreken wij ze uitgebreid en worden ze getest met een assessment. Alleen de besten krijgen een kans in het programma. Tot zover is het onze investering.

Wij gaan op zoek naar een passende organisatie en opdracht. Bij een match investeert iedereen in de de samenwerking: de junior met een gering salaris en inzet, de organisatie met een mooie opdracht tegen een gering uurtarief, en wij met een kostendekkend tarief zonder winstoogmerk.

Dit is dé kans voor het talent (en jouw organisatie) om te laten zien wat hij/zij in huis heeft! Deze periode duurt tussen de 7 en 12 maanden. Ook doorloopt het talent een relevante training, dit zit inclusief in het tarief. Wij begeleiden, ondersteunen en coachen het talent en jouw organisatie met ons kennis en netwerk.

Tarieven:

1.0 FTE

12 maanden
€ 30,=/uur

7 maanden
€ 35,=/uur

0.8 FTE

12 maanden
€ 32,50/uur

7 maanden
€ 37,50/uur

0.6 FTE

12 maanden
€ 35=/uur

7 maanden
€ 40,=/uur

1.0 FTE

12 maanden
€ 30,=/uur

7 maanden
€ 35,=/uur

0.8 FTE

12 maanden
€ 32,50/uur

7 maanden
€ 37,50/uur

0.6 FTE

12 maanden
€ 35,=/uur

7 maanden
€ 40,=/uur

Gratis overname

Om zoveel mogelijk kansen binnen het programma te genereren houden wij het – niet onderhandelbare – uurtarief zo laag mogelijk. Maar dat lage uurtarief is nog niet alles. Is er na afloop van het Digitalent Programma een click? Dan vieren wij dit met een gratis overname van deze kandidaat! Is er – onverhoopt – toch geen click, dan nemen wij de kandidaat zonder verdere verplichtingen terug.

De voordelen voor jouw organisatie op een rij

Zeer laag uurtarief: vanaf € 30,=

Professionele werving en selectie

Geen administratie/HR

Reeds geteste kandidaten (assessment)

Extra coaching en begeleiding van talent en organisatie

Oplossing voor ‘koudwatervrees’

Gedreven, initiatiefrijke en vormbare talenten, van nu

Talent volgt een relevante training

Partnership/co-investering

Écht maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Na de contractperiode overname vrij! (zonder verplichtingen)

Wij zijn trotse recruitment partner voor onder andere:

Ben je een fan? Join Volg Connect Deel Like ons op LinkedIN:

Scroll naar boven