Dag Jumbo. Hallo talent.

Daar sta je dan met je HBO diploma, schappen te vullen bij de Jumbo. Je hebt talent – dat weet je van jezelf – maar krijgt simpelweg niet de kans om er iets mee te doen. Speciaal voor jou hebben wij het Digitalent Programma ontwikkeld, waarbij wij jou helpen en begeleiden met de eerste professionele stappen in je carrière. Wij regelen (bijna) alles voor je. Lees maar eens verder.

Spannend?

Waarschijnlijk ben jij altijd bijgestaan door docenten, mede-studenten, stagebegeleiders, etc. En nu sta je er dan alleen voor… Dat kan best spannend zijn. In combinatie met de onzekerheden van een organisatie is het zelfs vaak de reden dat er geen juniors worden aangenomen. Zonde! Jij bent het talent van de toekomst en jij verdient een eerlijke kans: ontdek ons Digitalent Programma.

Digitalent Programma

Hoe kom jij als junior aan goede werkervaring? Organisaties willen graag met juniors aan de slag, maar durven vaak niet. Om het aannemen van juniors in organisaties ‘comfortabel’ te maken, hebben wij het Digitalent programma ontwikkeld. Een samenwerking tussen Digiteer.nl, organisaties uit ons netwerk en jonge professionals in Noord-Nederland met als gezamenlijk doel om de digitale marketing naar een hoger niveau te helpen. In dit geval met gedreven juniors, wellicht met jou?

1. Aanmelden en test

Zodra wij jouw aanmelding ontvangen gaan wij met jou in gesprek om uit te zoeken wat je kunt en wat wil je. Als dit aansluit bij onze missie om het digitale niveau in Noord-Nederland te verhogen, dan gaan we echt kijken of je geschikt bent voor het programma. Hiervoor maak je een test, anderen noemen dit heel deftig ‘assessment’. Dit kost een paar uur tijd en levert een heel mooi beeld op van wie je bent. Voor ons – en zeker ook voor jezelf – heel leerzaam, echt! De kosten voor deze test (á 750,=) betalen wij. Als je je diploma hebt afgerond en gedreven genoeg bent doorloop je dit fluitend.

2. Opdrachtgever en -omschrijving

Ben je geschikt, dan gaan we door naar de volgende stap: in ons netwerk met organisaties gaan we op zoek naar een opdracht die goed bij jou past. Ondertussen hebben we een groeiend aantal leuke opdrachtgevers in Noord-Nederland die zich aan hebben gesloten bij ons programma en graag met je aan de slag gaan. Samen stemmen we de opdracht af. Los van het zetten van een handtekening, hoef jij niets te doen.

3. Aan de slag!

Je krijgt een eerste contract voor 7 tot 12 maanden, bij een mooie opdrachtgever in de regio. Tijdens jouw contract werk je vanuit de organisatie van de opdrachtgever, net als bij een normale baan. Je doet praktijkervaring op en ervaart hoe het is om op een afdeling met collega’s te werken. Maar daar stopt het leren niet. In het Digitalent programma heb je een royaal opleidingsbudget. Als jij jouw contract goed doorloopt, betalen wij dit voor jou.

4. Jouw beloning

 Jouw beloning aan het einde van het contract? Een mooi arbeidscontract bij de organisatie waar je het programma doorloopt, dat is de intentie van iedereen. Met een bepaalde salarisgarantie, die afspraak maken we van tevoren. Voor Digitalenten laten wij onze overnamepremie volledig vallen. Onze tarieven richting de opdrachtgevers zijn zonder winstmarge. Wij willen niet dat iets jouw ideale baan in de weg staat!
Lukt een overname onverhoopt niet, dan zetten wij ons volledig in om jouw ideale baan bij een andere organisatie te vinden. Met ons uitgebreide netwerk gaat dat in veel gevallen heel snel. Uiteraard krijg je van ons nog een mooie positieve referentie mee voor op je CV en LinkedIN.

 

Gedurende het hele programma staan we voor je klaar, we coachen jou als je dat wilt en regelen alle gesprekken, contacten en contracten. Wij helpen je graag.

Samengevat: Wat mag je verwachten?

Voor:

pre-test

opdrachtgever selectie

opdrachtomschrijving

advies en begeleiding

Tijdens:

7 tot 12 maanden

1.800,= bruto/mnd

opleiding: 2.500,=

reiskosten: 0,19/km

25 betaalde vakantiedagen

netwerk met experts

advies en begeleiding

Na:

>2.000,= bruto/mnd

overname intentie

inspanningsgarantie

advies en begeleiding

Samengevat: Jouw voordelen:

Doorsta de voorselectie en “join the happy few”
1.800,= maandsalaris
2.500,= opleidingsbudget
Relevante werkervaring voor je CV
Wij zoeken de opdrachtgever en opdracht
Wij regelen de contracten
Wij helpen en adviseren
Eerste contract 7-12 maanden
Intentie overname door opdrachtgever
Bij plaatsing minimaal 2.000,= maandsalaris

Dat is handig!
 
Alle carrière kansen per mail.

Dat is handig!
 
Alle carrière kansen per mail.

Wij zijn trotse samenwerkingspartner van onder andere:

Scroll naar boven